Stages


Leren en verbeteren zijn als een rode draad door onze organisatie verweven. Of je nu leerling bent, stagiair of medewerker, leren en verbeteren staat bij ons centraal. Wil jij graag stage lopen om kennis te maken met de zorg in de praktijk? De Lange Wei biedt diverse stagemogelijkheden!

Maatschappelijke stages
Tot een nader te bepalen tijd kunnen wij geen maatschappelijke stages aanbieden in verband met corona. 

Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen door het hele jaar, met uitzondering van de maand augustus bij ons een maatschappelijke stage lopen. Tijdens deze stage doe je vrijwilligerswerk en ervaar je hoe het is om je in te zetten voor de maatschappij.

Contact
Wil je een maatschappelijk stage lopen in de periode vanaf september tot januari, meld je dan aan in de periode van maart - juli. Je krijgt dan een bevestiging en een uitnodiging voor kennismaking en uitleg in de zomervakantie.

Wil je een maatschappelijk stage lopen in de periode vanaf januari tot juli, meld je dan aan in de periode van september - december. Je krijgt dan een bevestiging en een uitnodiging voor kennismaking en uitleg in de kerstvakantie.

Buiten de genoemde periodes is het voor ons niet mogelijk om maatschappelijke stages in te plannen

Wil je meer informatie over maatschappelijke stages? Neem dan contact op met de Coördinator vrijwilligers door te bellen naar 0184-678000 of per mail via vrijwilligers@delangewei.nl.

Beroeps oriënterende stages
Wil jij je oriënteren of een opleiding richting de zorg iets voor jou is? Dan kun je bij ons terecht voor een beroeps oriënterende stage.

Beroeps opleidende stages

Volg jij een MBO- of HBO-opleiding in de richting voor helpende, verzorgende, maatschappelijke zorg of verpleegkundige en is het tijd voor je stage? Dan kun je bij ons in verschillende functies stagelopen. Dat kan op de zorgafdelingen, in de huiskamers, in de wijkverpleging of zelfs in het restaurant. Er zijn meerdere stageplekken mogelijk, waarbij je in de praktijk leert toepassen wat je in de theorie hebt geleerd.

Goed voor jou om te weten: De Lange Wei is door ECABO en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) benoemd tot een erkend leerbedrijf.

Contact
Meer informatie over de mogelijkheden voor beroepsstages? Neem dan contact op met Simone Nienhuis of Jacoline Huisman, medewerkers opleiden door te bellen naar 0184-678049 of per mail via s.nienhuis@delangewei.nl of j.huisman@delangewei.nl.

Wil je stage lopen bij ons? Solliciteer via onderstaande vacatures.

We wensen je een leuke en leerzame tijd toe in De Lange Wei.

Stage vacatures

Contact
Telefoon
0184 67 80 00
E-mail
sollicitaties@delangewei.nl

> Meer contactgegevens

Volg ons