Lerend werken

Wil jij (verder) leren of je laten omscholen naar de zorg, maar wil jij niet meer fulltime naar school? Dan is een leer-werktraject wellicht een goede keuze voor jou! Tijdens een leer-werktraject breng je de kennis die je opdoet, gelijk in praktijk. Bij ons is het mogelijk om een opleiding in de zorg te volgen via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

De Lange Wei is door ECABO en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) benoemd tot een erkend leerbedrijf. We hebben een erkenning voor meerdere opleidingsplaatsen, waaronder:

  • Assistent dienstverlening en zorg (niveau 1-2);
  • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2);
  • Verzorgende IG (niveau 3);
  • Verpleegkundige (niveau 4);
  • HBO Verpleegkundige (niveau 5-6);
  • Begeleider specifieke doelgroepen (niveau 3 en 4).

De Lange Wei werkt veel samen met diverse scholen, zoals het Albeda College, het Da Vinci College en het Hoornbeeck College. Start je via de BBL bij De Lange Wei, dan krijg je een arbeidscontract bij ons en volg je de opleiding via het regulier onderwijs.

Begeleiding 
Als leerling krijg je een eigen werkbegeleider, welke jou gedurende je opleiding begeleidt en toetst op de werkvloer. Onderdelen die aan bod komen zijn kennis, vaardigheden, inzicht en beroepshouding. Jij wordt breed opgeleid. Duurt de opleiding langer dan een jaar dan werk je ieder jaar op een ander team of andere locatie.

Loopbaanontwikkeling 
Om goede en kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren, is goed gekwalificeerd personeel noodzakelijk. Wij bieden je na het behalen van je diploma de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en ontplooien door middel van het volgen van (interne) opleidingen, workshops of cursussen.

Contact 
Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons een opleiding te volgen? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Medewerkers Opleiden, Simone Nienhuis of Jacoline Huisman via 0184-678049.

 

Contact
Telefoon
0184 67 80 00
E-mail
sollicitaties@delangewei.nl

> Meer contactgegevens

Volg ons