Arbeidsvoorwaarden

Primaire arbeidsvoorwaarden 
Wij werken conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). In de CAO zijn onder andere geregeld: het salaris, verlof, eindejaarsuitkering, reiskosten en toeslagen voor onregelmatige werktijden. Alle functies zijn ingedeeld in salarisschalen. In de vacaturetekst staat de salarisschaal waar de desbetreffende functie in valt. Je periodiek is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Secundaire arbeidsvoorwaarden  
Fietsregeling 
Wij willen een gezonde levensstijl ondersteunen; het is belangrijk dat je vitaal blijft voor jezelf en je functie. Bewegen is hier onderdeel van. Met het fietsplan stimuleren we medewerkers om zoveel mogelijk (woon-werk) kilometers op de fiets af te leggen. Een deel van je brutoloon kan ingezet worden om een fiets aan te schaffen. Hierdoor geniet je van een financieel voordeel.

PC-privé 
Veel digitale middelen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met de PC-privéregeling beoogt De Lange Wei actief de interesse te stimuleren in ICT ontwikkelingen en het vergroten van digitale vaardigheden van medewerkers. In ons werkveld vinden in een snel tempo ICT ontwikkelingen plaats waar onze medewerkers mee te maken hebben. Denk aan apps omtrent communicatie naar elkaar en cliënten, familie en mantelzorgers. Een deel van je brutoloon kan ingezet worden om een laptop, notebook of tablet aan te schaffen.

Bedrijfsfitness 
De Lange Wei werkt ook samen met Bedrijfsfitness Nederland om jouw gezondheid te bevorderen. Bedrijfsfitness biedt een Bedrijfsfitnessregeling zodat jij via De Lange Wei heel voordelig kunt sporten. Dit kan via belastingvoordeel. Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van de werknemers, bespaar jij op de belasting en De Lange Wei bespaart op de sociale lasten. Dit financiële voordeel maakt sporten nu extra aantrekkelijk.

Uitruil reiskosten woon- werkverkeer 
De Lange Wei heeft de mogelijkheid om op grond van het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) medewerkers de mogelijkheid te bieden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Door maatregelen van de belastingdienst kan het uitruilen van de reiskosten woon-werkverkeer fiscaal voordeel opleveren.

Collectieve zorgverzekering 
Als medewerker bij De Lange Wei kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering bij IZZ.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden 
Leren en ontwikkelen is voor iedereen. Als je bij De Lange Wei werkt, kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe jij je steentje kunt bijdragen. Waar ben je goed in? En hoe kunnen we je helpen met de dingen die je lastig vindt? De Lange Wei biedt alle medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen op het niveau dat bij jou past. We vragen jou om die kans ook te pakken. In de opleidingsvisie lees je meer over hoe wij jou ondersteunen in jouw loopbaan.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
In het dagelijks werk is er weinig tijd om in gesprek te gaan over thema’s als werkplezier, werkbeleving en de balans tussen werk en privé. Hoe ga ik om met stress? Wat kan ik doen om mij meer te ontspannen? Waar kom ik mijn bed voor uit? Wat kost mij energie? Voor antwoord op deze vragen kun jij terecht bij de vitaliteitscoach van De Lange Wei.

Bedrijfsuitjes 
We hebben een actieve personeelsvereniging, die elk jaar enkele activiteiten organiseert, zoals workshops, stadsbezoeken, etentjes of een bezoek aan een musical. Zo leer je je collega’s ook eens van een andere kant kennen.

Contact
Telefoon
0184 67 80 00
E-mail
sollicitaties@delangewei.nl

> Meer contactgegevens

Volg ons