Personeelsadviseur

24-32 uur

Voor onze organisatie zoeken wij een enthousiaste Personeelsadviseur die een veelzijdige en brede P&O baan zoekt. Vind jij het leuk om organisatiebreed advies te geven en ondersteuning te bieden op P&O gebied? Dan zoeken wij jou als collega!

De functie 
Als Personeelsadviseur heb je binnen onze organisatie een breed takenpakket. Hiervoor werk je nauw samen met de recruiter, P&O administratie, medewerkers opleiden, de salarisadministratie en het team Communicatie. In je functie draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van het personeels-, verzuim- en werving & selectiebeleid. Managers en bestuurder voorzie je hierover gevraagd en ongevraagd van advies en ondersteunt hen bij de uitvoering. In jouw functie neem je verder de rol van Casemanager Verzuim op je. Hiervoor heb je intensief contact met de bedrijfsarts en de coach Arbeid & Gezondheid. Waar nodig voer je in samenwerking met de managers gesprekken met betrekking tot het functioneren en verzuim. Daarnaast ondersteun jij de managers bij het implementeren en uitvoeren van de Strategische Personeelsplanning. Jij voorziet het MT van relevante managementinformatie, zoals verloop- en verzuimanalyses. Zowel de functiebeschrijvingen als het digitale P&O handboek hou jij up-to-date. Jij houdt alle ontwikkelingen op het gebied van P&O en de CAO VVT bij. Medewerkers kunnen met vragen en advies m.b.t. personeel en verzuim bij jou terecht.

Jouw profiel

 • Hbo werk- en denkniveau en een afgerond diploma op het gebied van personeel en arbeid, HRM of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur relevante werkervaring; ook als starter ben je van harte welkom;
 • Ervaring met de CAO VVT (pré);
 • Je bent mensgericht, tegelijkertijd zakelijk en weet mensen te verbinden;
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden;
 • Je bent vindingrijk en in staat problemen vanuit verschillende invalshoeken te zien;
 • Je bent cijfermatig sterk, digitaal vaardig en hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Software;
 • Een collegiale en flexibele instelling; je houdt van zelfstandig werken, maar ook van goede samenwerking en stemt als vanzelfsprekend zaken af met je collega’s;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, tact, klantgerichtheid en inlevingsvermogen zijn voor jou een tweede natuur.
 • Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt jouw vakkennis op peil;

Dit bieden wij

Naast een afwisselende functie in een professionele en continu lerende, verbeterende organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 55. Periodiek is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op vast; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsvereniging, bedrijfsfitnessregeling, fietsenregeling, tabletregeling en flexibel werken;
 • Mogelijkheden tot training en scholing;
 • Een open cultuur waarin er ruimte is voor jouw inbreng en die van jouw collega’s.


Onze organisatie
De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, diensten, welzijn, behandeling en service. Deze leveren wij zowel in onze locaties in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als bij cliënten thuis in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en omgeving. Op professionele wijze ondersteunen wij - in samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers - cliënten in hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven blijven voeren en invulling geven aan hun bestaan. Welbevinden is het uitgangspunt van de organisatie. Zowel voor de cliënten als voor medewerkers en vrijwilligers.

Jouw plaats in onze organisatie
Je ontvangt, zowel functioneel als hiërarchisch, leiding van het hoofd P&O. Voor je werkzaamheden werk je nauw samen met de recruiter, P&O administratie, medewerkers opleiden, de salarisadministratie en het team Communicatie.


Meer informatie

 • Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Carin Hoogenberg, hoofd P&O. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678022 of per e-mail via c.hoogenberg@delangewei.nl.
 • Bij aanname dien je voordat je in dienst treedt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
   

Procedure
Herken je jezelf in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties