Nachtverzorgende DZM

Aantal uur: 16-24

Ben jij echt een avondmens en leef jij op als de schemer begint te vallen? Ben jij dan ook op zoek naar een functie als Verzorgende IG voor in de nacht? Heb jij hart voor de ouderenzorg en voel jij je prettig in een kleinschalige en open setting? Dan zoeken wij jou als collega voor de nachtdiensten in onze locatie De Zes Molens in Hoornaar.

De functie  
Als nachtverzorgende lever jij zorg aan in- en extern wonende cliënten gedurende de nacht op basis van zorgvraag. Als nachtverzorgende verleen jij persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning aan cliënten. Wanneer nodig onderneem jij actie en denkt mee in oplossingen.

Werken in de nachtdienst is dynamisch. Jij geeft onze bewoners in de nacht het stukje veiligheid en zorg die ze op dat moment nodig hebben. Verder verricht je voorbereidende werkzaamheden voor jouw collega's van de volgende diensten.

Je bent voornamelijk zelfstandig werkzaam in locatie De Zes Molens in Hoornaar. In noodsituaties kun je je collega’s oproepen uit onze locatie De Rembrandthof.

Jouw profiel

 • Als nachtverzorgende heb jij een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
 • Je bent in het bezit van een BHV-diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt kennis van, ervaring en affiniteit met het verzorgen van zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragers;
 • Je hebt geduld, geeft graag persoonlijke aandacht en weet van aanpakken;
 • Je bent verantwoordelijk, besluitvaardig en kunt handelen op afstand;
 • Een collegiale en flexibele instelling; je houdt van zelfstandig werken, maar ook van de kracht van een goed team;
 • Je bent beschikbaar voor alle nachtdiensten;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, tact, klantgerichtheid en inlevingsvermogen spreken voor jou als vanzelf;
 • Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt jouw vakkennis op peil.

Dit bieden wij
Naast een afwisselende functie in een professionele en dynamische organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 35, periodiek is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, personeelsvereniging, fietsenregeling, tabletregeling en flexibel werken.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een open cultuur waarin er ruimte is voor jouw inbreng en die van jouw collega’s.

Onze organisatie
De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden faciliteiten op het gebied van zorg, wonen, leefplezier en aanvullende diensten wanneer iemand in zijn of haar dagelijkse leven - door gezondheidsproblemen of de leeftijd - tegen kleine of grotere belemmeringen aanloopt en daarbij ondersteuning nodig heeft. Deze faciliteiten leveren wij zowel in onze locaties als bij cliënten thuis in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving. Met passie, creativiteit humor en flexibiliteit bundelen we samen met onze cliënten, hun netwerk en andere partijen onze krachten en werken nauw met elkaar samen, zodat onze cliënten kunnen blijven leven op hun manier.

In de dorpskern Hoornaar in de gemeente Molenlanden ligt locatie De Zes Molens. In het in 2014 nieuw gebouwde woonzorgcomplex werkt De Lange Wei samen met Syndion. Het complex, grenzend aan de polder, biedt ruimte voor verpleeghuiscliënten, cliënten met verstandelijke en/of lichamelijke beperking en zelfstandige ouderen. In een landelijke omgeving kunnen zij wonen in een kleinschalige en veilige omgeving waar op loopafstand diverse voorzieningen bereikbaar zijn. De Lange Wei staat voor werkplezier, tevredenheid en waardering. Dat merk je iedere dag als je binnenstapt bij locatie De Zes Molens.

Jouw plaats in onze organisatie
Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Leidinggevende Intramurale Zorg, werk je samen met  collega’s van de teams en geef je aanwijzingen aan collega’s, leerlingen en stagiairs.

Meer informatie

 • Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Arpad Backx, Manager Intramurale Zorg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678000 of per e-mail via a.backx@delangewei.nl.
 • Bij aanname dien je voordat je in dienst treedt een Verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen.

Interesse
Hebben we jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de knop.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties