Interim (GZ)-Psycholoog

Aantal uur: 16 uur

 uurVanwege zwangerschapsverlof zoekt De Lange Wei een enthousiaste en zelfstandige Psycholoog voor de periode van 6 maanden, startend vanaf december 2023. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een warme organisatie, die kleinschalig is opgezet met zelforganiserende teams? Bij De Lange Wei geloven we in zelfsturing en korte lijnen, waardoor je de ruimte krijgt om je talenten volledig te benutten om het welzijn van onze bewoners te bevorderen. Dus, wacht niet langer en ontdek de ervaring die wacht op jou als tijdelijke Psycholoog bij De Lange Wei!

De functie 
Als Psycholoog krijg je bij De Lange Wei de gelegenheid om met verschillende doelgroepen aan de slag te gaan, hoofdzakelijk binnen de psychogeriatrische en somatische afdeling en enkele aanvragen binnen de eerste lijn en ELV hoog indicaties. Je werkt nauw samen met de Specialist Oudergeneeskunde, de Verpleegkundig Specialist, de HBO-V-GG'er, de GVP’ers en overige cliëntgebonden collega’s.

Als (GZ-)psycholoog ondersteun je de collega’s van de zelforganiserende teams binnen de langdurige zorg middels mediatieve behandeling, scholingen en het bedenken en inzetten van beleid. Elk team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de zorg- en dienstverlening aan de haar toegewezen cliënten binnen onze drie locaties in Boven-Hardinxveld, Hoornaar en Giessenburg.

Je verricht (psycho)diagnostiek en (mediatieve) behandeling bij cliënten en hun omgeving met psychogeriatrische, somatische en psychiatrische problematiek binnen de diverse huizen. Je bent voorzitter van het ZAP-overleg (zorg-arts-psycholoog), ook ben je verantwoordelijk voor de verdere positionering van de psycholoog en jouw deskundigheid binnen de organisatie. Het betreft een solofunctie.

Het betreft een interim opdracht voor gedurende 6 maanden, startend vanaf december 2023. Dit vanwege ouderschapsverlof van onze huidige GZ-Psycholoog.

Jouw profiel

 • Je bent een integere, flexibele en zelfstandige collega die een actieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de zorg- en dienstverlening aan onze cliënten;
 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding psychologie;
 • Je hebt bij voorkeur de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (accent ouderen) behaald en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt kennis van en ervaring en affiniteit met zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragers;
 • Jij herkent je in onze kernwaarden: passie, flexibiliteit, creativiteit en verbinding.


Dit bieden wij
Naast een afwisselende functie in een professionele en dynamische organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 60 (masterpsycholoog) of FWG 65 (GZ-psycholoog). Periodiek is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • 8% Vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsvereniging, fietsenregeling, bedrijfsfitness, uitruil reiskosten woon- werkverkeer en flexibel werken;
 • Een kleinschalige en dynamische zorgorganisatie met korte lijnen en persoonlijke benadering; waarin directe betrokkenheid kenmerkend is.
 • Een open cultuur waarin er ruimte is voor jouw inbreng;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 


Onze organisatie
De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden faciliteiten op het gebied van zorg, wonen, leefplezier en aanvullende diensten wanneer iemand in zijn of haar dagelijkse leven - door gezondheidsproblemen of de leeftijd - tegen kleine of grotere belemmeringen aanloopt en daarbij ondersteuning nodig heeft. Deze faciliteiten leveren wij zowel in onze locaties in Boven-Hardinxveld, Giessenburg en Hoornaar als bij cliënten thuis in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving. Met passie, creativiteit en flexibiliteit bundelen we samen met onze cliënten, hun netwerk en andere partijen onze krachten en werken nauw met elkaar samen. Zodat onze cliënten kunnen blijven leven op hun manier. De Lange Wei staat voor werkplezier, tevredenheid en waardering.

Neem hier een kijkje binnen onze persoonsgerichte, warme zorg voor ouderen.


Jouw plaats in onze organisatie
Je ontvangt, zowel functioneel als hiërarchisch, leiding van de Manager Intramurale Zorg. Voor je werkzaamheden werk je nauw samen met je collega GZ-psycholoog, de zelfstandige teams, de Specialist Ouderengeneeskunde, de Verpleegkundig Specialist, de HBO-V-GG'er, de GVP’ers en overige cliëntgebonden collega’s.

Meer informatie

 • Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Arpad Backx (Manager Intramurale Zorg). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678000 of per e-mail via a.backx@delangewei.nl. Betreffende vakinhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met M. Bijker, GZ psycholoog via m.bijker@delangewei.nl.
 • Bij aanname dien je voordat je in dienst treedt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Hebben we jouw interesse gewekt? Maar wil je eerst eens sfeer proeven in onze organisatie, voordat je gaat solliciteren? Dan is het mogelijk om een dag(deel) mee te lopen of vrijblijvend een rondleiding op één van onze locaties! Neem dan contact op met Cynthia Brouwer, Recruiter via c.brouwer@delangewei.nl of telefonisch via 0184-678024.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties