Assistent Technische Dienst

Op basis van 0 uren

Ben jij minimaal 18 jaar oud en ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie en in de schoolvakanties? Ben jij graag met je handen bezig? Beschik jij over een rijbewijs? Dan zoeken wij jou als assistent bij de Technische dienst in onze locatie De Rembrandthof in Boven-Hardinxveld.

De functie
Voor de meest uiteenlopende klussen wordt de hulp van de Technische dienst ingeschakeld. Hierbij kunnen ze wel wat extra handen gebruiken voor de hand- en spandiensten. Denk hierbij aan; banden van de rolstoelen nalopen en eventueel oppompen, een keukenkastje afstellen, muurtje sausen, het ophangen van een schilderij of lamp, spullen bezorgen of enkele schoonmaakwerkzaamheden. Geen enkele dag is hetzelfde. Vind jij het leuk om klusjes te doen?

Je werktijden kunnen liggen op doordeweekse dagen tussen 08.00-13.00 uur. Het aantal uur is afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Jouw profiel
Wij verwachten van jou dat je:

  • Minimaal 18 jaar oud bent;
  • Beschikt over een rijbewijs;
  • Een aantal uur per week beschikbaar bent, met name gedurende de schoolvakanties;
  • Je weet hoe je apparaten en gereedschappen bedient (zoals een boormachine); En je weet hier zorgvuldig mee om te gaan;
  • Beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Je bent vriendelijk en servicegericht;
  • Een flexibele en collegiale instelling hebt;
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Dit bieden wij
Naast een afwisselende functie bieden wij jou:

  • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 15 en bedraagt € 13,78 bruto per uur.

Onze organisatie
De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden faciliteiten op het gebied van zorg, wonen, leefplezier en aanvullende diensten wanneer iemand in zijn of haar dagelijkse leven - door gezondheidsproblemen of de leeftijd - tegen kleine of grotere belemmeringen aanloopt en daarbij ondersteuning nodig heeft. Deze faciliteiten leveren wij zowel in onze locaties als bij cliënten thuis in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving. Met passie, creativiteit humor en flexibiliteit bundelen we samen met onze cliënten, hun netwerk en andere partijen onze krachten en werken nauw met elkaar samen, zodat onze cliënten kunnen blijven leven op hun manier. Voor medewerkers staat De Lange Wei voor werkplezier, tevredenheid en waardering.

Meer informatie

  • Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Nicoline Pruijssen-de Kooter (Manager Facilitair). Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678000 of per e-mail via n.dekooter@delangewei.nl.  

Interesse
Herken je jezelf in het profiel? Je brief en CV ontvangen we graag uiterlijk 26 juni via de sollicitatiebutton.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties