Adviseur Informatisering & Automatisering (I&A)

Het digitale werken is niet meer weg te denken. De Lange Wei werkt met een digitale werkplek met als doel om onze collega’s optimaal te ondersteunen. Ben jij diegene die het een uitdaging vindt om onze systemen, structuren en voorzieningen te borgen, mee te helpen om de informatieveiligheid te verhogen en ontwikkelingen op ICT-gebied te vertalen naar kansen op meer werkplezier? Dan is deze functie iets voor jou!

De functie 
De zorg en ondersteuning aan onze cliënten is ons belangrijkste uitgangspunt. Als adviseur informatisering & automatisering (I&A) zorg jij voor ondersteuning, verbetering, innovatie en veiligheid van onze applicatie- en ICT infrastructuur in lijn met onze visie en beleid. De basis voor onze digitale werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Onze software voor de zorg is PUUR, het Elektronisch Cliënten Dossier. Voor onze financiële en HR processen werken we met AFAS Software.

Jij adviseert het Management Team over de wensen en behoeften en maakt de vertaalslag naar concrete verbeteringen om de processen in de zorg te verbeteren en te optimaliseren. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en coördinatie van I&A projecten. Met als focus op korte termijn het functioneel applicatiebeheer inrichten. Grip op dataverwerking en beheer van de systemen wordt steeds complexer en belangrijker met oog op de ontwikkelingen van de toekomst. Zorgtechnologie krijgt ook een steeds belangrijkere rol in de zorg, hier denk jij graag actief in mee.

Je werkt nauw samen met de Manager Bedrijfsvoering en medewerker I&A. Je vervult een tweedelijns ondersteuningsfunctie voor onze medewerkers met ICT gerelateerde vragen, verzoeken of problemen. Bij afwezigheid van je collega medewerker I&A ben jij eerstelijns aanspreekpunt. Zij kunnen jou hiervoor bellen of mailen. Bij storingen en/of incidenten kun je ook contact opnemen met Aspect ICT, onze externe ICT partner. Vervolgens monitor, analyseer en rapporteer jij over het aantal en de aard van de problemen.

Belangrijk is dat medewerkers zich optimaal ondersteund voelen en met veel plezier werken.

Jouw profiel

 • Hbo werk- en denkniveau en een afgerond relevant diploma;
 • Je hebt ervaring met de ontwikkeling, uitvoering en coördinatie van I&A projecten;
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie (pré);
 • Je hebt kennis van, en/of sterke affiniteit met ICT systemen. Wij werken met Office365, AFAS en PUUR;
 • Kennis van vigerende wet- en regelgeving, overheidsbeleid, financieringsstructuren en beleidsontwikkelingen op het gebied van ICT en AVG;
 • Een collegiale en flexibele instelling; je houdt van zelfstandig werken, maar ook van een goede samenwerking en afstemming met je collega’s;  
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, overtuigingskracht, stimuleren en motiveren, het wekken van belangstelling en het creëren van draagvlak zijn voor jou een tweede natuur;
 • Resultaatgericht, analytisch en probleemoplossend vermogen voor het adviseren over het ICT beleid;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift voor bij het opstellen en uitwerken van beleidsnotities;
 • Eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid zijn op jou van toepassing;
 • Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt jouw vakkennis op peil.

Dit bieden wij
Naast een afwisselende functie in een professionele en continu lerende, verbeterende organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris volgens CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 55 van minimaal € 3.176,71 en maximaal € 4.558,88 op basis van 36 uur. Periodiek is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op vast;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsvereniging, bedrijfsfitnessregeling, fietsenregeling, tabletregeling en flexibel werken;
 • Mogelijkheden tot training en scholing;
 • Een informele werksfeer met betrokken collega's;
 • Een open cultuur waarin er ruimte is voor jouw inbreng en die van jouw collega’s.

Onze organisatie
De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, diensten, welzijn, behandeling en service. Deze leveren wij zowel in onze locaties in Boven-Hardinxveld, Giessenburg en Hoornaar als bij cliënten thuis in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Drechtsteden en omgeving. Op professionele wijze ondersteunen wij - in samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers - cliënten in hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven blijven voeren en invulling geven aan hun bestaan. Welbevinden is het uitgangspunt van de organisatie. Zowel voor de cliënten als voor medewerkers en vrijwilligers.

Jouw plaats in onze organisatie
De Adviseur I&A ontvangt leiding van de Manager Bedrijfsvoering. Werkt collegiaal samen en geeft advies aan de leden van het Management Team (MT) en de Staf. Begeleidt en geeft functionele aanwijzingen aan Medewerker I&A. Onderhoudt contacten met derden zoals externe ICT partij, leveranciers en dergelijke.

Meer informatie

 • Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Remon Klop, Manager Bedrijfsvoering. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678000 of per e-mail via remon.klop@delangewei.nl.
 • Bij aanname dien je voordat je in dienst treedt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Interesse
Herken je jezelf in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je brief en CV ontvangen we graag via de sollicitatieknop.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties